Ovnfisk
Latin: Thermobia domestica

Børstehaler – Ovnfisk
Som navnet antyder ynder ovnfisken varme og trives bedst ved temperaturer omkring 37 °C.
Man finder den derfor navnlig i bagerier og restaurant-køkkener. I modsætning til det almindelige sølvkræ kan ovnfisken klare sig i et ret tørt klima.
Om forfatteren til ovenstående indhold fra bogen:
Skadedyr i hus og hjem
Henri Mourier
Cand.scient i biologi fra Københavns Universitet (1955 - 1962).
Ledende biolog hos Statens Skadedyrslaboratorium (1962 - 2000).
Forfatter til bøger og artikler:
- "Skadedyr i Hus og Hjem"
- "Væggelus, stik og kløe"
- "Skadedyr i Levnedsmidler"
- "Husets Dyreliv"
- "Skadedyr i Træ"
- "Stuefluen"
» Læs mere om Henri Mourier på Pestium.dk
» Læs mere om Henri Mourier på Wikipedia.org