Myrebiller
Myrebillerne (latin: Cleridae) har faet deres danske navn fordi nogle af dem har en vis lighed med myrer. Det gælder nu ikke de arter, som optræder i fødevarer.
De fleste myrebiller er rovdyr, som lever af andre insekter. Enkelte arter lever imidlertid af de tørre dele af ådsler, og de kan ligesom visse klannere gøre skade på tørret kød, pølser og ost.
Læs mere om de forskellige myrebiller som skadedyr i levnedsmidler:
Om forfatterne til ovenstående indhold fra bogen:
Skadedyr i Levnedsmidler
Henri Mourier
Cand.scient i biologi fra Københavns Universitet (1955 - 1962).
Ledende biolog hos Statens Skadedyrslaboratorium (1962 - 2000).
Forfatter til bøger og artikler:
- "Skadedyr i Hus og Hjem"
- "Væggelus, stik og kløe"
- "Skadedyr i Levnedsmidler"
- "Husets Dyreliv"
- "Skadedyr i Træ"
- "Stuefluen"
» Læs mere om Henri Mourier på Pestium.dk
» Læs mere om Henri Mourier på Wikipedia.org
Thorkil E. Hallas
Cand.scient i biologi på Københavns Universitet.
Zoolog på allergiklinikken på Rigshospitalet (1998 - 2011).
Forfatter til bøger og artikler:
- "Væggelus, stik og kløe"
- "Skadedyr i Levnedsmidler"
- "Bekæmp miderne rigtigt"
- "Husstøvmide-allergi"
- "Lopper"
- "Hundepelsmider - lille årsag, stor kløe"